tisdag 1 december 2009

Lelle Moström till Råsunda

Lennart "Lelle" Moström blev tolfte och sista länken i Norrtreans tränarkedja. Han kommer att träna Råsunda IS.
Lelle Moström har en lång och gedigen fotbollshistoria i norra Storstockholm. Som spelare hade en lång karriär i Täby IS, han har tränat IK Frej på seniornivå, varit ungdoms- och juniortränare i AIK och de två senaste säsongerna biträdande tränare för Väsbys lag i superettan med Micke Stahre och Thomas Lagerlöf som huvudtränare.
Samtidigt har AIK träffat avtal med Råsunda om samarbete. Det omfattar bland annat möjligheter för yngre spelare i AIK att pröva seniorspel i Råsunda. AIK har sedan tidigare liknande samarbetsavtal med Väsby United, Täby IS, Sollentuna United, Värmbol och Akropolis,

3 kommentarer:

  1. Spännande, troligtvis får vi se en del fjolårsjuniorer från AIK i Råsunda under 2010. Täby ska också bli spännande att följa, ungt och utvecklingsbart.

    SvaraRadera
  2. Får Råsunda och AIK till det kommer Råsunda bli riktigt farliga i serien. Med stommen från tvåan plus en del AIK-junisar så ser det riktigt spännande ut.

    SvaraRadera
  3. Frågan är bara om gnagar junisarna kommer få spela mer än spelarna som blir kvar för att aik vill ha upp sina egna spelare snabbt i serie systemet, det brukar vara det vanligaste senariot vid sammarbeten.

    SvaraRadera