//Rättad version!//
På lördag klockan 14.00 gäller det.
Med tre poäng och sju plusmål till godo på Bollstanäs ska Rotebro naturligtvis klara andraplatsen och därmed gå till division 2-kval. Rotebro avslutar mot seriesegrarna Strömsberg hemma och Bollstanäs åker till Heby.
Men - osvuret är bäst. Kanske kan Strömsberg efter de senaste svaga matcherna på nytt visa upp samma härliga spel som i juni och augusti och Parling få fart på målskyttet igen. Och kanske kan Bollstanäs - ja ni vet hur det är i foboll så här på hösten.
Om Rotebro går till kval minns säkert alla som var på Bollstanäs ip den osannolika matchen den 5 augusti när Rotebro fick Forssmed frilägesutvisad i 18 minuten och låg under med 3-1 efter en halvtimme. Men på något märkligt sätt tog Rotebro över i andra halvlek och i slutminuten nickade Mbye Camara in 3-3. Utan det målet hade båda lagen stått på 40 poäng i dag.
I botten är det stenhårt. Vinner Gimo mot Gamlis i Uppsala måste Karlberg också vinna i Täby för att klara sig kvar. Men seger är ett måste för Gimo - annars blir det Upplandsfyran nästa år.