söndag 2 maj 2010

Dalhem i topp

Norrtälje tog alla poängen på Skytteholm efter att ha fört matchen i 70 minuter. Men Råsunda kostade också på sig att bränna två straffar, en när matchen fortfarande var mållös och en när Norrtälje ledde med 2-0. Även Norrtälje fick en straff men Bellander var mer framgångsrik än sina kolleger i hemmalaget. Råsunda kom igen sista 20 och reducerade till 2-1.
Järfälla hade nog inte riktigt hämtat sig från chocken i Kungsängen. Dalhem gjorde mål direkt efter avspark och sedan 3-1 och 4-1 i upptakten till andra halvlek. 4-2 till slut och nu leder Dalhem serien.
När IFK Uppsala väl spräckt nollan kom fyra mål till av bara farten. 5-2 mot Bagarmossen i första matchen på Studenternas ip. Gott om plats på läktaren var det också.
Spånga-Kungsängen och Karlberg-Täby måndag kväll.
Och Rotebro går som tåget i tvåan, tre mål av Hedman och ett av Ramsell när GUSK besegrades med 4-0.