lördag 3 oktober 2009

Rotebro mot Råsunda

Rotebro klarade som väntat bortamatchen mot Rengsjö, trots att man kom i underläge med 0-2. Laget visade att man har bra bredd också. När Biyan Bozan satt på bänken gick Armin Iranpak in och avgjorde matchen med två mål och till slut vann Rotebro med 3-2.
Motståndare i slutkvalet blir Råsunda som trots förlust mot Frej höll undan för Falun. Att Falun flyttas ner till division 3 får också betydelse för seriesammansättningen nästa år - laget kan ta en av platserna i Södra Norrland.
I morgon avgörs om Älvsjö eller Spånga flyttas ner eller får kvala. Om Spånga inte vinner den svåra bortamatchen mot Värmbol i Katrineholm får vi hälsa dem välkomna tillbaka till div 3 Norra Svealand.
I dag blev det också klart att Enköpings IS, också ett välkänt lag från NS-trean, får kvala om en plats i trean mot det lag som i morgon söndag vinner Gotlandsfyran. Normalt spelar ju Gotlandslagen i södra Svealand, men resekostnaderna båt/flyg är numera jämförbara och på damsidan spelar Gotlandslagen lika ofta i norr- och söderserierna.
I morgon avgörs också Stockholmsfyrorna, där Marieberg och Långholmen gör upp om segern i H4M och Kungsängen jagas av Bele/Barkarby och Viggbyholm i H4N.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar