fredag 20 november 2009

Heby finns!

Jag fick ett kort mejl: "Finns inte Heby?"
Och förstod piken. Så här lite om Heby AIF.
Henrik Alriksson fortsätter som tränare. Han hoppade in mitt under vårsäsongen då det var stor oro i föreningen med många nya spelare. Efter sommaren, då Tegelvallen också fick (föreningsägt) konstgräs, blev det lugnt.
Alriksson får nu Patrik Fahlström, som spelat i laget, som assisterande tränare. Enligt rapporterna på hemsidan sprudlar spelarna av entusiasm när de äntligen får höst- och vinterträna på konstgräs.
I stort sett hela truppen från höstsäsongen finns kvar, i alla fall alla de vassaste. HAIF satsar på att ta in duktiga unga spelare från närområdet, förra höstens försök med "massimport från Uppsala" (obs internt Hebycitat!) kommer inte att upprepas under överskådlig framtid.
Samma stomme med tillskott plus bättre träningsförutsättningar och en aktiv hemsida. Verkar som Heby har chans på bra placering - när vi ska tippa serien i april.
PS För den som undrar: Bry er inte om tidsangivelserna för när inlägg eller kommentarer skrivits. Jag vet inte vem som sköter digitaluret på den här bloggen, men det är uppenbart att hon/han inte är i takt med tiden. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar