onsdag 4 november 2009

Sillén byter klubb i Norrtrean

Ytterligare minst två klubbar i div 3 NS byter tränare. Kjell Sillén som 2009 tränat Järfälla FC kommer nästa år att leda seriekonkurrenten Karlbergs BK. Förutom att vara a-lagstränare kommer Sillén att bygga upp ungdomsverksamheten i KB.
Kjell har en gedigen tränarerfarenhet från bland annat Djurgården och Sollentuna. Jag har inte hört några rykten om vem som ska leda Järfälla nästa år.
Stefan Karlsson fullföljer sitt långtidskontrakt med Täby IS. Som tidigare är målsättningen fortsatt division 3-spel och att få fram 1-2 spelare som kan kvalificera sig för spel på elitnivå.
Som framgått av sportsidorna diskuterar Väsby och Vasalund samarbete på seniornivå. I så fall uppstår en vakans i division 1. Om jag tolkat reglerna rätt går platsen då till Värmbol (Katrineholm) och den lediga platsen i division 2 till Trelleborg. Trängseln i Svealandsserierna i div 3 består alltså.
Rotebro och Strömsberg kan glädja sig åt att Östersund klarade sig kvar i div 1. Därmed blir det bara ett lag från Sundsvall/Härnösand i div 2 NS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar